Українська армія проводить стрімкий контрнаступ у Херсонській області

Не встигла росія оговтатися після важких, у тому числі в іміджевому плані, поразок на Харківщині та в Лимані Донецької області, як по російській армії завдано ще одного болючого удару. Цього разу йдеться про Південний фронт, а саме про північну частину Херсонської області, де українські військові прорвали лінію оборони супротивника та за останню добу зуміли просунутися приблизно на 25 км.

Як пише DROBRO, у неділю вдень українські військові опублікували відео зі звільненого села Золота Балка, а ввечері у Мережі почали з’являтися кадри з українськими бійцями у Хрещенівці.

Тим часом російські воїнкори та пропагандисти повідомляють про підхід підрозділів ЗСУ до населеного пункту Дудчани, розташованого у досить глибокому тилу росіян на окупованих територіях Херсонської області. “На Бериславському напрямку противник підійшов до Дудчан. За сьогоднішній день на цьому напрямі стабілізувати фронт не вдалося. Ситуація важка”, – пишуть російські воїнкори.

Прорив фронту в районі Дудчан підтверджує і російський диверсант Ігор Гіркін (Стрєлков). Росіяни повідомляють, що під натиском ЗСУ підрозділам армії рф довелося залишити також Шевченківку, Любимівку та Осокорівку.

Підпишись на наш Facebook DroBro7/24. Активність в соцмережах (підписка, вподобайка, репост, коментар). Підтримайте наші групи.
Разом до перемоги!!!

“ЗСУ намагаються прорватися до Берислава, щоб вийти на переправу до Каховської дамби та взяти Нову Каховку”, – зазначають російські паблики. Таким чином за добу українським військам вдалося просунутися приблизно на 25 км на Південному напрямку.

Від admin