Російські повстанці здійснили новий прорив, перейшовши кордон у двох нових місцях та взявши під контроль селища Горьківський та Щетинівка

Прорив російських повстанців на територію Білгородської області триває: підрозділи “Російського добровольчого корпусу” та Легіону “Свобода Росії” взяли під контроль ще два населені пункти області, перейшовши кордон у ще двох точках, передає DROBRO.

Згідно з інформацією, селища Горьківський і Щетинівка знаходяться під повним контролем повстанців. У рашистських ЗМІ та Telegram-каналах триває паніка і плутанина, оскільки виразної інформації від влади немає. Кремль відмовився давати коментар, пропонуючи журналістам ставити питання Міністерству оборони рф.

Колишній польовий командир “ДНР” та екс-офіцер спецслужб Стрєлков-Гіркін у своєму Telegram-каналі підтвердив інформацію про чутки з приводу нового прориву російських повстанців, а Горьківський і Щетинівка втрачені російською владою.

“Щодо проривів ДРГ противника, що нібито мають місце, в районі н. п. Горьківський і Щетинівка (Білгородська область) поки ніякої інформації не маю”, – повідомив він.

Від admin