На колінах зустріли в Доброгостові загиблого воїна – Василя Фариму

Гіркий смуток і пекучий біль війни продовжує чорним крилом торкатися Трускавецької громади – гинуть наші захисники. Сьогодні востаннє повернувся додому воїн Василь Фарима, щоб навіки спочити в рідному Доброгостові, передає DROBRO.

На перехресті Героїв домовину з тілом полеглого зустріли дружина та доньки, родичі, друзі, односельці, представники духовенства, депутати та працівники міської ради Трускавця, волонтери, військові.

Панахиду за померлим відправили священники православних церков УПЦ Доброгостова та Трускавця. Після цього похоронний кортеж попрямував до рідного села Василя Фарими, де на колінах і з болем у серцях його зустріли доброгостівчани.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Гірко плакала та голосила над труною свого чоловіка дружина, з великим болем на серці зустріли батька доньки, а дідуся – онуки. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душах рідних у скорботі.

Василь Михайлович Фарима народився в Доброгостові. Тут народились його дві доньки, а згодом Василь дочекався двох онуків та онучку. Працьовитий, скромний і добрий Василь Фарима гідно виховав своїх дітей, і добре дбав про свою родину. У вільний від роботи час Василь Михайлович любив вишивати хоругви. Роботи його авторства стали прикрасою церкви до якої ходив – св. Архистратига Михаїла в рідному селі. А тепер під цими чудовими унікальними хоругвами проведуть на вічний спочинок Василя Фариму.

Пан Василь працював слюсарем-ремонтником у санаторії «Джерело» м. Трускавець. Отримавши повістку, вступив до лав ЗСУ сьомого травня. Солдат Василь не встиг завершити підготовку на військовому полігоні.

Його серце зупинилось 26 травня 2024 року.

Схиляємо голови у жалобі за Героєм! Дякуємо за служіння і низький уклін родичам та рідним! Вічна пам’ять!

Віддавати шану воїну та прощатись з Василем Фаримою будемо завтра 29 травня о 12:00 від родинної садиби на вул. Шевченка, 88.

Чин похорону пройде у церкві Св. Архистратига Михаїла.

Від admin