Частина вулиці Бойківської, яка примикає до Міжнародної клініки відновного лікування В. Козявкіна, в найближчому майбутньому носитиме ім`я академіка Володимира Козявкіна

На сьогоднішньому (14.06.2024) засіданні земельної комісії така пропозиція клініки була підтримана. Остаточне рішення прийматиме сесія міської ради, передає DROBRO.

Земельна комісія попрацювала доволі плідно та продуктивно. За годину часу було розглянуто більше сотні питань, які стосуються дозволів на розробку технічної документації під паї та під об’єкти нерухомого майна (переважно житлові будинки), а також затвердження технічної документації. За кожним з проєктів рішень – живі люди, наші співгромадяни, мешканці Трускавецької територіальної громади, в основному жителі сіл.
До речі, абсолютна більшість питань порядку денного планованої сесії – це саме земельні питання, на вирішення яких очікують прості люди.

Другим за кількістю блоком є проєкти рішень з поновлення договорів оренди землі та дозволи на проведення експертної грошової оцінки ділянок.

Підтримане комісією рішення «Про внесення змін до програми «Проведення заходів із землеустрою на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням Трускавецької міської ради №665 від 25.03.2021р. з внесеними змінами» стосується перекидки коштів з 2025 року на 2024. Мова про 700 тис. грн., а загальний кошторис програми – 1 млн. 600 тис. грн.

У власність міста повертається земельна ділянка біля лікарні, обмежена цільовим призначенням. Від неї відмовляється Дрогобицька міська державна лікарня ветеринарної медицини.

Від admin