Сьогодні минає рік від того сумного дня, коли 23 липня 2023 року на війні загинув уродженець Трускавця Олег Добрянський

Олег Добрянський народився 11 серпня 1981 р. в м. Трускавець Львівської області. Навчався у загальноосвітній школі № 1 міста Трускавець. Здобував освіту у навчальному закладі «Меденицький професійний ліцей». Після завершення навчання проходив військову службу, передає DROBRO.

Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Вітчизни від окупантів. Боровся із загарбниками на східному напрямку спершу у лавах 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, далі – у складі військової частини А4723. Загинув Герой 23 липня 2023 року біля села Дронівка Бахмутського району Донецької області внаслідок вибухової травми.

29 липня в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла м. Львова пройшла церемонія прощання з загиблим Захисником України Олегом Добрянським. Поховали його на Личаківському цвинтарі.

У Трускавці не залишилося нікого з рідних Героя, найближча родина живе у Львові та інших містах. Але ми пам’ятаємо його героїчний подвиг, його жертву, його служіння Україні, пам’ятаємо те, що він віддав за нас, за Україну найцінніше – життя. Спи спокійно, Герою, нехай пухом буде тобі українська земля.

Вічна пам`ять і Царство Небесне воїнові Олегові Добрянському та всім, хто поліг за волю та незалежність України.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Пам`ятаємо наших Героїв!

Від admin