Захід ЗСУ у Курську область – це, по суті, фірмовий стиль скіфів, який свого часу вкрай неприємно здивував персів

За однією з версій, скіфи вважаються предками українців. Ці степові племена славилися високим рівнем боєздатності та завдали поразки навіть Олександру Македонському, який вважався непереможним полководцем, пише DROBRO.

Захід ЗСУ в Курську область і швидке просування вглиб росії – це фірмовий скіфський стиль. Сьогодні українці роблять те саме, що дві з половиною тисячі років тому продемонстрували скіфи у війні з персами, які вторглися на територію Північного Причорномор’я. Раптові рейди по тилах не тільки неприємно здивували перську армію Дарія, але й виснажили її настільки, що їй довелося покинути землі скіфів.

Наразі ЗСУ демонструють модель війни, яка очікує рф у найближчому майбутньому. Росіяни щосили штурмуватимуть українців у чоло, а ті, у свою чергу, битимуть їх то тут, то там, раптово з’являючись у найнесподіваніших місцях.

Загарбницька війна в таких умовах негайно втрачає свою популярність. Люди починають думати, що коли наша армія не вміє воювати, то треба було навіть не починати. Тож набирати контрактників на війну Путіну стане ще важче. Україна повернула ініціативу не лише у військовому, а й у політичному сенсі слова, продемонструвавши перемогу розуму над тупою силою.

Від admin