Дан Балан дав благодійний концерт в Одесі, де заговорив українською мовою

Днями в одному з нічних клубів Одеси відбувся перший за довгий час концерт молдовського співака, номінанта на премію Grammy та тренера “Голосу країни” 9 та 10 сезонів Дана Балана.

Як пише DROBRO, артист виконав головні свої хіти, такі як Hold On Love, Chica Bomb, Allegro Ventigo, а також вже традиційно Дан Балан присвятив Україні пісню Freedom. Під час концерту артист неабияк вразив одеситів і гостей міста своєю ідеальною українською. Співак коментував майже кожну пісню, а також спілкувався із глядачами виключно рідною їм мовою.

“Привіт, Одесо. Скільки емоцій від цієї пісні. Як вам моя українська? Сьогодні я спробую говорити тільки цією чудовою мовою”, – сказав Дан Балан.

Глядачі в залі, та юзери в коментарях в соцмережах високо оцінили майже ідеальну вимову артиста, а також подякували за повагу до країни, в якій відбувся концерт. До того ж відомі особистості навіть запустили флешмоб під назвою “Навіть Дан вчить українську, а ти?”. На виступ артиста вже відреагувала журналістк Аліна Доротюк, продюсер Володимир Завадюк, ведучий Слава Дьомін та інші.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Концерт артиста мав благодійну мету. Виручені кошти будуть направлені на закупівлю лікарських засобів для медичного закладу міста Одеси. Звітність про передані кошти можна буде побачити згодом на сторінці клубу Ibiza Beach Club в інстаграмі.

Від admin