У столиці росії посилили заходи безпеки, ймовірно, у зв’язку з українським наступом у Курській області

У Москві посилили заходи безпеки. Там очікують на можливе проникнення до столиці диверсійних груп. Про це увечері 13 серпня повідомив підконтрольний Кремлю ресурс BAZA, посилаючись на інформовані джерела, повідомляє DROBRO. Два спецполки, ОМОН та підрозділи Росгвардії, які захищають столицю, створили щоденні резерви. Додаткові сили сидять на базах у разі екстреної події для швидкого реагування.

На чергування нових співробітників випускають лише у парі з досвідченими бійцями, екіпажі ДПС посилено озброєними спецназівцями. Силовиків попередили про загрозу заволодіння їхньою зброєю.

“У Москві ведеться постійний моніторинг погроз, у тому числі щодо ймовірних проникнень диверсійних груп до Москви і Московської області… Посилено охорону території в центрі і навколо Кремля”, – повідомив ресурс.

Ймовірно, таке посилення заходів безпеки пов’язане з українським наступом у Курській області. У Кремлі побоюються, що через зону бойових дій на територію мордора можуть проникнути диверсійні групи для ліквідації ворогів України, до яких належить вище керівництво ерефії та його “обслуга”.

Від admin