Втрата мосту через Сейм у Курській області може привести до великих втрат, пов’язаних з необхідністю форсування річки

Підрив мосту через Сейм створив для армії рф патову ситуацію, за якої армія терористів залишилася відрізана від великої частини території і не матиме постачання підкріпленням та боєприпасами, передає DROBRO.

Відео вибуху 16 серпня показав командувач повітряними силами ЗСУ. Фрагмент опубліковано у Telegram-каналі DroBro24. Російські воїнкори, примітно, стверджують, що пристрілка по мосту через Сейм відбувалася ще 15 серпня. Після цього влада забила на сполох, почавши евакуювати Глушківський район. Тепер пропагандисти рф бояться, що ЗСУ захоплять весь район.

Ситуацію прокоментували у Telegram-каналі “Dnipro OSINT c Гарбузом”. На каналі OSINT-аналітики зазначили, що окупантам тепер доведеться налаштовувати понтонні мости через Сейм у Курській області, а це може повторити для них ситуацію з форсуванням річки Сіверський Донець, під час якого армія ворога втратила близько 500 солдатів і не менше 80 танків у травні 2022 року. Ворог також може намагатися відтіснити ЗСУ, але поки що майже два тижні солдати Путіна лише зазнають поразки та здаються в полон.

Від admin