Захисники в перші години бою вразили танк, 5 бойових броньованих машин з піхотою та спалили баггі, російську піхоту добивали за допомогою безпілотників

На Курахівському напрямку на Донбасі десантники ЗСУ відобразили масований російський штурм із бронетехнікою. У 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді повідомили, що до недавнього штурму окупанти залучили 27 одиниць техніки, передає DROBRO.

Фрагмент відео публікує телеграм-канал DroBro24.

“На штурм виїхало 3 танки, 23 бронемашини та 1 баггі”, – розповідають десантники. Українські військові спостерігали за переміщенням російських штурмовиків за допомогою розвідувальних безпілотників.

Захисники в перші години бою вразили танк, 5 бойових броньованих машин із піхотою та спалили баггі. ЗСУ застосовували артилерію, ударні дрони, протитанкові комплекси та іншу зброю. Після перших попадань і детонацій більшість російських сил почали відступати.

“Втекти з поля бою вдалося не всім. Це заслуга наших артилеристів, операторів ударних дронів, протитанкістів, наших героїчних десантників в окопах на передньому краї”, – додали десантники.

Російську піхоту добивали за допомогою безпілотників, які скидали вибухові кошти на окупантів. На Курахівському напрямку українські Сили оборони вже довгий час відбивають масовані російські штурми на населені пункти Георгіївка, Парасковіївка та село Костянтинівка.

Від admin