Згідно з інформацією, що надходить від росіян, найближчим часом в окупованому Криму очікуються “великі і важкі події”, ймовірно, пов’язані з війною

Російські пропагандисти починають тікати з окупованого Криму, побоюючись за своє життя. Місцевий Z-письменник Платон Бесєдін у своєму Telegram-каналі заявив, що поінформовані джерела рекомендують йому покинути Севастополь, оскільки найближчим часом місто очікують на “великі та важкі події”, передає DROBRO.

Бесєдін натякає, що пов’язані з війною події накриють Севастополь. Що саме відбудеться найближчим часом, пропагандист прямо не заявив, однак у коментарях під його постом люди серйозно стривожені. Бесєдін стверджує, що окупаційна адміністрація росії не зможе допомогти цивільному населенню, тому їм краще подбати про себе.

“Але скажу, шановні севастопольці та кримчани, бережіть себе, будь ласка. Особливо зараз бережіть. І пам’ятайте: ситуація, на жаль, давно вже складається так, що допомогти собі можете тільки ви самі. Але пам’ятаєте також про ближніх та про близьких. Місто напередодні великих і важких подій. Всім сил.

Від admin