Сьогодні між Україною та ерефією відбувся великий обмін військовополоненими

24 серпня свого День незалежності Україна отримала великий подарунок: 115 українських воїнів звільнили з полону терористів, передає DROBRO. Про це повідомило агентство Reuters, посилаючись на джерела в ОАЕ.

Саме ця країна є ключовим посередником між Києвом та Москвою у питанні обміну. Джерело стверджує, що обмін стався у форматі 115 на 115. Деталі поки що тримаються в секреті, оскільки тема є надзвичайно чутливою.

Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ”, попередньо пов’язаний із спецслужбами ворога, інформацію підтвердив. За його даними, в обміні, ймовірно, рашисти отримають назад частину своїх строковиків, взятих у полон при наступі ЗСУ в Курській області.

“Між рф та Україною відбувся обмін військовими, взятими в полон у Курській області – 115 на 115. Україна передала строковиків”, – написав російський ресурс.

Підтвердило обмін і Міноборони рф. Воно повідомило, що процес здійснювався через територію Білорусі.

Нагадаємо, що на тлі подій у Курській області росія вперше за весь час повномасштабної війни виявила ініціативу щодо обміну. Причиною стало те, що щонайменше 250 солдатів строкової служби опинилися в українському полоні. Кремль хоче їх повернути, щоб не гнівити російську громадськість.

Поки писали статтю, з’явилось відео наших на рідній землі.

Від admin