За інформацією журналістів, скандальний нардеп незаконно виїхав до Молдови, а звідти подався до Італії

Скандальний позафракційний депутат ВР Артем Дмитрук, який підтримує УПЦ МП, незаконно залишив територію України. Як повідомляє “УП”, напередодні нардеп прибув до Молдови і того ж дня вирушив з аеропорту Кишинева до Риму рейсом на 17:40, передає DROBRO.

Востаннє Дмитрук законно виїжджав до Молдови на початку 2023 року і згодом повернувся до України. З того часу і до вчорашнього дня він перебував на українській території. У матеріалі йдеться, що наразі правоохоронні органи з’ясовують усі деталі втечі нардепа із країни.

Журналісти намагалися додзвонитись до Дмитрука, але його телефон більше не обслуговується. Вчора Дмитрук почав заявляти у соцмережах, що його нібито мають намір затримати за місцем проживання у Києві, а в Одесі заплановано обшуки.

“Главред” додає, що скандального депутата помітили в поліції Штефан-Воде, де він писав заяву про незаконне перетинання кордону в надії отримати статус біженця. За інформацією видання, дружину Дмитруку теж помічено на території Молдови. Тим часом у прес-службі Офісу Генпрокурора повідомили у неділю про пред’явлення підозри нардепу за напад на правоохоронця та військового.

Ім’я парламентаря не називається, однак, судячи з опублікованого фото, йдеться саме про Дмитрука.

Від admin