26 серпня під час масованої атаки РФ на Україну зенітники збили крилату ракету на стику Закарпатської та Львівської областей

Сьогодні, 26 серпня, Кремль завдав по території України масованого комбінованого удару ракетами та дронами-камікадзе. Відомо про мінімум трьох загиблих та критичну ситуацію в енергосистемі України.

У прес-службі ЗС ЗСУ ще не звітували про кількість збитих ракет і дронів, оскільки повітряна тривога ще продовжується. Проте відомо про збиття крилатої ракети на Західній Україні за допомогою кулемета. Пост та відео (увага, ролик містить ненормативну лексику) на своїй сторінці у соцмережі виклав голова Закарпатської ОВ Віктор Микита.

Ворожу ракету знищила мобільна група бійців із 650-го окремого зенітно-кулеметного батальйону ЗСУ.

Відомо про мінімум трьох загиблих цивільних на території Луцька, Дніпропетровської та Запорізької областей. Глава Міненергетики України Герман Галущенко підтвердив, що ворог знову цілився в енергетику країни, саме тому на всій території країни було введено режими екстрених відключень електроенергії. За словами Галущенка, ситуація в енергетиці справді дуже складна. Вже зараз енергетики розпочали роботу.

Складна ситуація і в Укрзалізниці. Для забезпечення руху поїздів далекого прямування готуються тепловози. Приміські потяги, які працюють від електромережі, приходитимуть на станції із затримкою. При цьому поїзди City Express, які курсують у Києві та Дніпрі, ходитимуть згідно з графіком.

Від admin