Трускавецький інформаційно-курортний центр завжди організовують цікаві, новаторські, феєричні заходи

Молода команда ТІКЦу не заражена совком, бюрократизмом та іншими негативними рисами совєтської системи. Їхня спрямованість на реальний збір коштів, на благодійність та якісну організацію відмінно відрізняється від роботи «для галочки» чи для самопіару, передає DROBRO.

Вже третій рік триває повномасштабна війна, і третій рік головною ціллю Трускавецького інформаційно-курортного центру є допомогти нашим Захисникам. Благодійний концерт, який відбувся у неділю, 8 вересня, на горі Діл між Оровом та Зимівками, у мальовничій місцевості неподалік вітряків, з якої відкриваються неймовірно чудесні краєвиди Карпат та Підгір`я, заслуговує овацій, бо вдався на славу. А головне – є результат: зібрані кошти на потреби Збройних Сил України!

Фестиваль «Зроби добре діло на Ділу» розпочали колективи та виконавці з Трускавецької громади – представники Народних домів м. Трускавця, сіл Орова та Уличного. Після цього для аудиторії на відкритому повітрі виступали справжні метри сцени: львівський гурт «Fiji Band» («Фіджі Бенд»), гурт «Мері» з неперевершеним Віктором Винником та символ української естради, українка-україночка Оксана Білозір. Здавалося б, що її знаменита пісня «На полонину приходив весняний ранок» написана спеціально для цього місця і цього благодійного концерту, хоча насправді концерт проходив не на високогірній полонині, а в передгір`ї Карпат, не зранку, а під вечір, не навесні, а в перших днях календарної осені.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Хіти лунали над Ділом, над Оровом, Зимівками, Уличним та Трускавцем, оплески і вигуки «Браво!» немов підхоплювалися масивними лопастями велетнів-вітряків, котрі звіддаля теж були учасниками цього прекрасного дійства. Кожен зі знаменитих артистів отримав свою долю слави, та все ж найбільше оплесків і поваги публіки здобув наш воїн-Захисник Михайло Скорпіон, котрий проходить реабілітацію після поранення на фронті, а на концерті виконав пісню «За териконами».

Учасників та гостей благодійного заходу «Добре діло на Ділу» привітав міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. Свої вірші зі сцени зачитувала поетеса з Запоріжжя Ольга Княжа – мама воїна-азовця, котрий пережив російський полон. Доповненням заходу став аукціон, на якому було виручено чверть сотні тисяч гривень за картину з пейзажами села Орів та прапор України. Обидва лоти придбав наш земляк-патріот, багаторазовий депутат Львівської обласної ради, а тепер депутат Дрогобицької міської ради Михайло Задорожний.

Благодійний концерт «Добре діло на Ділу» тривав понад 6 годин і повністю проходив під знаком допомоги ЗСУ. Щира подяка Трускавецькому інформаційно-курортному центру та всім причетним до організації за чудовий благодійний захід!

Від admin