У штабі Трампа розповіли, де зараз перебуває політик і в якому він стані

Секретна служба США зреагувала у неділю, 15 вересня, на постріли, які пролунали поблизу кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа. Інцидент стався у той момент, коли політик виходив зі свого гольф-клубу в Вест-Палм-Біч, штат Флорида, передає DROBRO.

Про це пише NY Post із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

За інформацією журналістів, стріляли дві особи, які перебували за межами гольф-клубу. Постріли були направлені не в Трампа, стрільці цілилися одне в одного. Кандидату у президенти нічого не загрожувало.

“Президент Трамп у безпеці після пострілів на його околицях. На даний момент ніяких подробиць”, – сказав, у свою чергу, представник Трампа Стівен Чунг.

Тим часом відома прихильниця Трампа, конгресвумен Марджорі Тейлор-Грін уже встигла заявити, що на екс-президента “була здійснена ще одна спроба замаху”.

Як раніше повідомляв DroBro24, 13 липня Трампу вистрілили у вухо на передвиборчому мітингу в Батлері, штат Пенсільванія.

Вистрілив 20-річний Томас Меттью Крукс, озброєний гвинтівкою типу AR-15. Він вів вогонь з даху будівлі, яка знаходилася за межами зони безпеки зборів, і згодом був ліквідований контрснайперською командою Секретної служби.

Від admin