Російські ЗМІ повідомляють, що на офіси Wildberries почалася атака чеченських спортсменів відразу в кількох місцях Москви

У Росії у безпосередній близькості від Кремля, у самому центрі Москви, чути стрілянину. Відповідно до інформації, що надходить, “кадирівці” влаштували переділ бізнесу та розбирання в бізнес-центрі, де знаходиться головний офіс великого російського маркетплейсу Wildberries, передає DROBRO.

До місця конфлікту були стягнуті російські силовики та співробітники поліції. На кадрах очевидців видно, як одного співробітника правоохоронних органів забирає швидка, а російські ЗМІ повідомляють, що поліцейського поранено в ногу. Одна людина вбита. Загалом поранено трьох поліцейських. Російські ЗМІ повідомляють, що на офіси Wildberries розпочалася атака чеченських спортсменів одразу у кількох місцях Москви.

У Wildberries повідомили про спробу “незаконного проникнення” одного з власників компанії Владислава Бакальчука та його охорони до офісу компанії. Його дружина Тетяна Бакальчук, яка вирішила “віджати” бізнес чоловіка під заступництвом російської влади, заявила, що “група людей під керівництвом Владислава Бакальчука, Сергія Ануфрієва (співзасновник компанії) та Володимира Бакіна (колишній голова ради директорів “Вайлдберріз банку”) спробувала захопити Wildberries у Москві.

У відповідь на рейдерську спробу дружини забрати бізнес Бакальчук звернувся до Кадирова за допомогою.

Від admin