Завершальна гра цьогорічного сезону-2024 та справжнє свято футболу у Трускавці

Сьогодні, 13 жовтня, на центральному футбольному полі м. Трускавця у двобої змагалися СФК «Трускавець» та ФК «Сокіл» (Великі Глібовичі). Гра була динамічною, видовищною, з жовтими картками та видаленнями, з травмами та емоціями, з реалізованими та нереалізованими моментами, з шаленою підтримкою уболівальників, передає DROBRO. Суперник виявився непростим, але трускавчани мобілізувалися та перемогли. Матч завершився на користь трускавецької команди з рахунком 4:1.

Після матчу зі словами подяки команді, уболівальникам, міській владі та меценатам виступив голова СФК «Трускавець» Володимир Пуровець. Він передав вітання від Президента футбольного клубу Василя Вовчка та вручив грамоти та футболки меценатам, котрі допомагають команді, уболівальникам та міській владі, котра долучається до підтримки команди та виділяє кошти.

Футбол – це захоплива та видовищна гра, це спорт, котрий гартує тіло та дух молодих хлопців, а ще це благодійність на ЗСУ. Вже котрий рік поспіль СФК «Трускавець» передає для ЗСУ кошти – ось і сьогодні було передано 20 тисяч гривень для волонтерського центру при Трускавецькому інформаційно-курортному центрі (благодійний марафон «Співай задля Перемоги!») в особі Галини Клепач, Марії Настьошин та Галини Гарасимчук плюс 5 тисяч гривень для волонтерів на чолі з отцем Василем Полянком, другом та духовним наставником СФК «Трускавець».

Грамоту для міського голови було вручено його дружині, першій леді Трускавця, підполковнику Збройних Сил України та учасниці бойових дій Наталії Тарасівні Кульчинській.

Серед благодійників, котрі допомагають СФК «Трускавець» – Богдан Козар, Андрій Павлічко, Олег Франков, за що їм щира подяка!

Володимир Пуровець не приховував емоцій та захоплення результатом, адже очолювана ним команда здобула перше місце на футбольному п’єдесталі області. Це заслужене чемпіонство, виборене в непростих футбольних баталіях. Було все: перемоги, поразки, нічиї, блискучі ігри та мляві поєдинки, а чого точно не бракувало – так це емоцій.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Середина жовтня з її пронизливим майже сніговим вітром принесла фінал футбольного сезону, який для СФК «Трускавець» завершився втіленням мрії – здобутим першим місцем у чемпіонаті Львівської області.

Вітаємо чемпіонів – СФК «Трускавець» – та бажаємо нових звершень та чергових перемог у сезоні-2025, а також Перемоги та довгоочікуваного миру для України!

Від admin