Це морозиво одне з улюблених, якщо у вас є банани та залишки заморожених ягід у морозилці
Не треба цукор, молоко, вершки чи щось інше. Лише банан, ягоди, 2 хвилини часу та блендер.
Як пише DROBRO, морозиво готується швидше, ніж пишеться цей текст.
У чашу блендера відправте порізаний стиглий банан. Додайте пропорційно до кількості банана заморожені ягоди (на ваш смак, краще мікс навіть: малина, полуниця, смородина).
Ретельно все протягом хвилини збийте. М’яке морозиво готове. Свіженьке, смачне, ароматне. У травні вже варто морозилку готувати до нових врожаїв, тому готуйте корисне морозиво і втамовуйте спеку без солодощів із магазину.
Таке морозиво варто відразу їсти, не піддавати повторній заморозці.